Afgelopen weken zijn onze lifeguards op cursus EHBZ geweest. Tijdens deze cursus kregen zij vanuit het Zeehondencentrum diverse trainingen in het verlenen van de eerste hulp handelingen bij aangespoelde en gewonde Zeehonden.

Namens alle lifeguards van Strandpost willen wij Arnoud en het team van Zeehondencentrum Pieterburen bedanken voor de interessante cursusdagen.

Uiteraard zullen wij komende zomer weer op het Strand van Heemskerk aanwezig zijn om onderandere onze badgasten te informeren over het grootste roofdier van Nederland. Op deze manier hopen wij het strand dit jaar nog veiliger te maken voor mens en dier.

Wilt u meer lezen over Zeehondencentrum Pieterburen? Kijk op hun website: www.zeehondencentrum.nl

Voor meer afbeeldingen kunt u ook kijken op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/rbheemskerk

16113197 1337310083011144 3629553370124532304 o

- Bestuurslid Algemeen