Deze website maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media

Lid worden?

U kunt op verschillende manieren lid worden van de Heemskerker Reddingsbrigade. Allereerst is de HRB natuurlijk een reddingszwemvereniging, waarvan u zwemmend lid kan worden of uw kinderen kunt opgeven als zwemmend lid. Dat kan vanaf het jaar dat uw kind 8 wordt en in het bezit is van het K.N.Z.B diploma A en B. De contributie bedraagt per jaar 27,50.

Het werk van de HRB wordt door vrijwilligers gedaan en redt het niet alleen. We kijken uit naar versterking. Als je nieuwsgierig bent naar onze organisatie, bieden wij jou graag een kennismaking en een blik achter de schermen!

Natuurlijk kunt u ook lid worden, om de HRB te steunen als donateur!

Hoe werkt de inschrijving?

U kunt lid worden door het invullen van een aanmeldingsformulier, en deze volledig ingevuld retour zenden. Wij zullen hierna zo snel mogelijk een bevestiging naar u toesturen. Het aanmeldingsformulier kunt u hier downloaden en naar onze peningmeester mailen of sturen.

Opzeggen?

Het opzeggen van uw lidmaatschap kan per brief of email. Hierin zet u uw naam, lidmaatschapsnummer, datum beëindiging en dat u de lidmaatschap bij de HRB wilt beëindigen met uw handtekening erop.

Een voorbeeld brief kunt u hier downloaden. De brief stuurt u naar de ledenadministratie. Bij ontvanst van uw brief/email wordt u (indien er geen contributieachterstand is) uitgeschreven bij de brigade. Hierover krijgt u een bevestiging toegestuurd.

Vacatures

- Bestuurslid Algemeen

Sponsoren

EHBK logo